Mamas Gun

Al 2021 publicaran el cinquè àlbum

El grup de soul britànic va celebrar el 10è aniversari de la seva carrera amb la publicació de la seva quarta i millor obra fins ara Golden Days. Actualment estan ultimant el cinquè treball que promet ser un dels discs de l'any 2021.


Mestres de soul modern, amb la seva barreja d'influències clàssiques i contemporànies han desencadenat milions de streams per tot el món i collit elogis de mitjans espanyols i britànics com The Sunday Times, Billboard, The Guardian i Uncut Magazine.

 

Golden Days és la culminació d'un viatge musical que abasta deu anys i forma part de l'avantguarda del soul del segle XXI al costat dels Dap Kings, Charles Bradley, Lee Fields i Mayer Hawthorne.

 

Un àlbum que presenta notables contribucions dels vents Andy Ross i Dominic Glover, que han tocat i gravat amb Amy Winehouse i Incognito, dels compositors Connor Reeves (Tina Turner, Joss Stone, Joe Cocker), Christopher Braide (Sia, Lana Del Rey , Paloma Faith), i de l'artista/productor Shawn Lee (Jeff Buckley, Kelis, Saint Etienne), qui va prestar el seu geni en la mescla de l'àlbum.

 

Titulars i Links

El còctel que agita l'escena musical britànica
Esteban Linés (La Vanguardia)

 

És difícil obrir un àlbum amb tant de sol i un monument a l'escriptura perfecta
Fernando Neira (El País)


Funky & Soul amb molta classe

Santiago Alcanda (Como lo Oyes-Radio 3)

 

Un híbrid entre Stevie Wonder, The Style Council, The Chi-elits
Guille Milkyway (La Casa Azul)

 

Un disc de soul que sedueix i emociona
Miqui Puig (Pista de Fusta-Icat Fm)

 

Web Oficial

You Tube

Instagram

Soundcloud

Spotify

iTunes