Trio Subtonic

Nou àlbum en directe amb Dan Balmer

Trio Subtonic és una poderosa formació de groove potent amb base a Portland, Oregon (USA) que fusiona el funk de gènere amb el slow jazz més soul i un genuí so underground, tal com els agrada definir-se. Les composicions, melodies i interpretacions provoquen diferents estats d'ànim, literalment atrapant l'oient i submergint-lo en paisatges cinematogràfics propis de les bandes sonores dels grans films.
 
Live at the Albert Street Pub ft Dan Balmer, disponible a Spotify i d'altres plataformes digitals, és el sisè àlbum d'una formació consolidada a l'emblemàtic segell americà Rope'a'Dope l'extens catàleg del qual inclou a Antibalas, Grant Green Jr, MK Groove Orchestra i molts més.
 
La iniciativa a principis de mil·lenni deriva de la imaginació, creativitat i talent del teclista Galen Clark, originari de Massachusetts i de família de músics, les seves primeres influències anaven de Thelonius Monk a Bill Evans i de Jimi Hendrix als Beatles. Amb els anys, va evolucionar i va estudiar jazz, música afro-cubana i brasilera, així com hip hop i rock. Entre els seus tutors compta amb Forrest Pierce i Randy Porter a Portland, amb Jeff Gardner al Brasil i John Medeski a Nova York. Actualment col·labora amb diversos grans músics que inclouen a Scott Pemberton, Todd Clouser, Sean Flinn, Lady Rizo i Hannah Penn, entre d'altres.

 

 

Titulars i Links

El millor de l'àlbum és com està gravat i dissenyat el so, per a una experiència diversa en l'escolta de principi a fi
Matt Fleeger, KMHD
 
Destacant el sorprenent treball del teclista Galen Clark, el trio és un autèntic i gran híbrid de jazz fusió
PDX, Pop Now
 
La impressionant composició i la diversitat de melodies el van portar al Top 10 de les llistes de KMHD
NPR Music
 
Han abraçat els sons que els envoltaven i han creat un disc cohesiu, seqüenciat per experts que hauria d'omplir les pistes de ball i que demana una escolta atenta
JazzTimes.com

 

Official site
You Tube
Instagram
Bandcamp
Spotify
iTunes