YolanDa Brown

YolanDa Brown  Love Politics War - Tour 2018

La jove saxofonista britànica ha estat la primera artista guardonada amb dos premis consecutius MOBO al Millor Jazz. La progressió ascendent de la seva carrera és indiscutible i amb el nou àlbum ha sorprès a tots per la perfecció amb la qual mescla jazz, reggae i soul.

 

Al 2018 celebra els seus 10 anys de carrera musical amb una gira mundial que està generant molta expectació i que inclou Austràlia i USA. Yolanda Brown ha actuat amb Diana Krall, The Temptations, Billy Ocean i també ha col·laborat amb artistes com Julian Marley o la Royal Philharmonic Concert Orchestra.

 

L'artista és també una activa presentadora de ràdio i televisió, ha estat premiada amb el Honorary Doctorate of Arts per la Universitat de East London i convidada a conèixer en persona a la Reina i al Duc d'Edimburg a Buckingham Palace.

 

Una autèntica dona del renaixement contemporani, sent el seu directe tota una experiència; Brown domina a la perfecció el que és el seu medi natural: l'escenari.

 

 

Notícies i Links

14 de Septiembre 2018 - Royal Festival Hall

Celebration Concert - 10 Years in Music

La artista ha preparat un show especial per als 2.900 assistents d'aquest espectacular auditori britànico i així celebrar la seva primera dècada als escenaris.

 

Propera gira internacional 2018:

Setembre - UK Tour 

Octubre - USA Tour 

Novembre - ES minitour 

 

Web Oficial

You Tube

Instagram

iTunes

Spotify

Soundcloud