YolanDa Brown

YolanDa Brown llançarà el seu proper disc al 2021

La jove saxofonista britànica ha estat la primera artista guardonada amb dos premis consecutius MOBO al Millor Jazz. La progressió ascendent de la seva carrera és indiscutible i amb l'àlbum Love, Politics, War va sorprendre a tots per la perfecció amb la qual mescla jazz, reggae i soul.

 

L'artista és també una activa presentadora de ràdio i televisió, ha estat premiada amb el Honorary Doctorate of Arts per la Universitat de East London i convidada a conèixer en persona a la Reina i al Duc d'Edimburg a Buckingham Palace.

 

Una autèntica dona del renaixement contemporani, sent el seu directe tota una experiència; Brown domina a la perfecció el que és el seu medi natural: l'escenari.

 

Notícies i Links

Yolanda Brown ha actuat amb Diana Krall, The Temptations, Billy Ocean i també ha col·laborat amb artistes com Julian Marley o la Royal Philharmonic Concert Orchestra.

 

Actualmente està ultimant el nou àlbum que llançarà al 2021 amb noves cançon jazz reggae que tant la identifiquen i on col.laboren diversos artistes i músics convidats.

 

Web Oficial

You Tube

Instagram

iTunes

Spotify

Soundcloud