Crítica Soul Revolutions a La Vanguardia 

Un pas endavant d'aquesta veu musculosa i carnal amb lletres descriptives que arriben a on ho ha de fer el soul sentit en la seva essència, sense alteracions en interpretació i producció.

Esteban Linés 11/10/20

Clica la imatge per llegir-la

Entrevista al Ruta 66 Magazine 

En aquest món de falses aparences i ritmes prefabricats hi ha artistes que encara mantenen viva la flama del soul. Un gènere que, lluny d'apagar-se, cada vegada està cobrant més força a nivell internacional.

Victor Terrazas 09/10/20

Steffen Morrison al Pista de Fusta d'iCat FM 

Ens encanta que aquest soulman holandès ens faci un petit recorregut per la música que més li agrada i que més l'ha influenciat.

Miqui Puig 09/10/20

Clica la imatge per escoltar el programa sencer on l'Steffen és el dj Convidat de la setmana

Steffen Morrison portada a la playlist Soul'n' the City a Spotify 

Dox Amsterdam ha aconseguit incloure el nou àlbum -Soul Revolution - en una de les playlists amb més oients de Spotify.

Soul Revolution a Tobacco Road

Clica la imatge i podràs escoltar el podcast del programa de l'2020.09.30 de Lalo López a Ràdio Gràcia Barcelona - també 107.7 FM. A la segona meitat presenta el nou single de Steffen Morrison.

Freedom Is You a El Saltamontes - Radio 3

El nostre admirat Àngel Lobo de El Saltamontes de Ràdio 3 presenta el nou single de Myles Sanko extret del nou àlbum que llançarem la propera primavera.

Clica la imatge per escoltar el programa.

Steffen Morrison prepara la nova gira

A l'octubre 2020 veurà la llum l'àlbum Soul Revolution i ja està preparant la propera gira amb la seva banda Band of Brothers. Clica la imatge i escolta la presentació de l'holandès per al nostre públic que el podrà gaudir en directe la propera temporada.

Myles Sanko presenta nou videoclip

El proper àlbum de l'artista britànic estarà disponible la primavera que ve. Aquest és l'avançament, el single Freedom Is You, videoclip el qual ha estat dirigit i produït pel propi cantant.

Clica la imatge per veure'l.

Saltamontes - STEFFEN MORRISON - Soul revolution - RTVE.es

El 28/09/20 vem tenir l'honor que l'Àngel Lobo ens brindés un especial de Steffen Morrison anunciant la sortida del nou àlbum Soul Revolution que sortirà a la venda el 09/10/20.

Clica la foto per escoltar el programa.

Enlace Funk recomana el nou single de Myles Sanko

Aquest magazine de culte especialitzat en música negra recomana el primer senzill del soulman com avanç de la quart treball de l'artista Memories Of Love que llançarà al març 2021.

Proper llançament 09/10/2020

Aquest cantant de soul establert a Amsterdam presenta nou treball aquesta tardor, l'àlbum Soul Revolution.

Clica la portada i podràs fer la teva pre-order en el format que més t'agradi: 

vinil o Cd

Doblete en Radio 3

El gran Santiado Alcanda presenta per partida doble el primer maxi avançament de Steffen Morrison 'Soul Revolution' i també el nou single de Myles Sanko 'Freedom Is You', dels seus propers àlbums.

Clica la foto i escolta el podcast del programa.